Meri ja saaristo luovat puitteet jotka täytyy kokea. Lähde merelle kun haluat virkistäytyä, juhlia, lähteä retkelle tai pitää hauskaa. Valitse meri, kun halua motivoida, myydä, palkita tai inspiroitua. Meri ja saaristo ovat yhdistelmä, joka toimii aina.

Purjelaivat tarjoavat mitä erialaisimpia ratkaisuita tapahtumiin. Tutustu ideoihimme, valitse tilaisuuteesi sopivin alus ja anna hyvän tuulen tarttua purjeisiin!

Cocktailpurjehdus

Virittäydy illalliseen, tutustu uusiin ystäviin, näytä meri ja saaristo ulkomaisille vieraille. Purjelaivamme tarjoavat mitä aidoimman tavan kokea merellisen Helsingin parhaat puolet. Pyörähdys merellä on sosiaalinen tapahtuma joka vapauttaa. Nosta ankkurit ja suuntaa merelle.

Illallispurjehdus

Nosta purjeet, anna inspiroivan ja mystisen meren rauhan ympäröidä sinut ja suuntaa vesille nauttimaan illallista. Vanhojen purjelaivojen romantiikka, oma rauha ja tietenkin herkullinen ruoka luovat aina yhtä toimivan kokonaisuuden. Olipa kyseessä henkilöstön kesäpäivä tai ilta asiakkaiden kanssa, illallispurjehdus on ajaton ja varma valinta.

Kesäretki

Kesä ja saaristo kutsuvat kesän hauskimmalle retkelle. Rennot, yhteishenkeä kohottavat purjehdukset Helsingin saaristossa henkivät tunnelmaa, jonka voi kokea vain merellä. Vedä köysistä, anna tuulen tarttua purjeisiin. Pysähdy valloittamaan lähisaaret ja lähde seikkailemaan. Tai nauti leppoisasta tunnelmasta ja tuulen vireestä. Kesäretket saaristossa tarjoavat jokaiselle oman mielenrauhan.

  • Vieraile yhdessä Helsingin edustan saarista
  • Järjestä leikkimielinen purjehduskilpailu useammalla aluksella!

Kokous

Kesäiset kokoukset meren äärellä antavat ajatuksille vauhtia. Yhdistä meri ja asiaosuus, jätä järjestelyt meidän huoleksi ja huomaa kuinka irtiotto arjesta tuo tuloksia. Kesäisen meren läheisyys piristää kokouspäivää aina. Järjestä kokous merellä, kokoustiloissamme Lonnan saarella tai yhdistä purjehdus kokouksen tai seminaarin iltaohjelmaksi. Meri on aina lähellä.

Perhejuhlat

Merkkipäivä, häät tai muut perhejuhlat tulossa? Vuosien aikana olemme avustaneet mitä lukuisimmissa perhejuhlissa. Kastetilaisuus meren aavalla, vihkiminen purjelaivan kannella tai muuten mieleenpainuva perhejuhla – ota reippaasti yhtyettä, meille jokainen tilaisuus on tärkeä.