Meri ja saaristo luovat puitteet jotka täytyy kokea. Lähde merelle kun haluat virkistäytyä, juhlia, lähteä retkelle tai pitää hauskaa. Valitse meri, kun halua motivoida, myydä, palkita tai inspiroitua. Meri ja saaristo ovat yhdistelmä, joka toimii aina.

Purjelaivat tarjoavat mitä erialaisimpia ratkaisuita tapahtumiin. Tutustu ideoihimme, valitse tilaisuuteesi sopivin alus ja anna hyvän tuulen tarttua purjeisiin!

Cocktailpurjehdus ja illallinen Lonnan saarella

Yhdistä ruokahalua herättävä purjehdus ja erinomainen illallinen Lonnan saaren ravintolassa. Tämä on yksi suosituimmista kokonaisuuksistamme jossa yhdistyvät upeasti Helsingin saariston parhaat puolet. Purjehduksen kestoksi suosittelemme noin kaksi tuntia jonka jälkeen rantaudutaan Lonnan saarelle. Saaren ravintolassa nautitaan kauden raaka-aineista valmistettu kolmen ruokalajin ateria. Illan päätteeksi saarelta pääsee kätevästi yhteysaluksella takaisin Kauppatorille.

Illallispurjehdus

Nosta purjeet, anna inspiroivan ja mystisen meren rauhan ympäröidä sinut ja suuntaa vesille nauttimaan illallista. Vanhojen purjelaivojen romantiikka, oma rauha ja tietenkin herkullinen ruoka luovat aina yhtä toimivan kokonaisuuden. Olipa kyseessä henkilöstön kesäpäivä tai ilta asiakkaiden kanssa, illallispurjehdus on ajaton ja varma valinta.

Kesäretki

Kesä ja saaristo kutsuvat kesän hauskimmalle retkelle. Rennot, yhteishenkeä kohottavat purjehdukset Helsingin saaristossa henkivät tunnelmaa, jonka voi kokea vain merellä. Vedä köysistä, anna tuulen tarttua purjeisiin. Pysähdy valloittamaan lähisaaret ja lähde seikkailemaan. Tai nauti leppoisasta tunnelmasta ja tuulen vireestä. Kesäretket saaristossa tarjoavat jokaiselle oman mielenrauhan.

Kokouspäivä saaristossa

Kesäiset kokoukset meren äärellä antavat ajatuksille vauhtia. Yhdistä meri ja asiaosuus, jätä järjestelyt meidän huoleksi ja huomaa kuinka irtiotto arjesta tuo tuloksia. Kesäisen meren läheisyys piristää kokouspäivää aina. Järjestä kokous merellä, kokoustiloissamme Lonnan saarella tai yhdistä purjehdus kokouksen tai seminaarin iltaohjelmaksi. Meri on aina lähellä.

Suuremmat ryhmät

Suuremmat ryhmät viemme merelle useammalla aluksella, joiden kesken voidaan järjestää leikkimielinen kilpailu. Purjehduksen kestoksi suosittelemme 3-4 tuntia jonka aikana laivojen miehistöt ottavat vieraat mukaan purjehdukseen. Leikkimielisen kilpailun jälkeen on mukava jatkaa tilaisuutta yhdessä illanvieton merkeissä esimerkiksi Lonnan saaren Miinamakasiineilla joissa onnistuvat upeat juhlat jopa 200 hengen ryhmille!

Perhejuhlat

Merkkipäivä, häät tai muut perhejuhlat tulossa? Vuosien aikana olemme avustaneet mitä lukuisimmissa perhejuhlissa. Kastetilaisuus meren aavalla, vihkiminen purjelaivan kannella tai muuten mieleenpainuva perhejuhla – ota reippaasti yhtyettä, meille jokainen tilaisuus on tärkeä.