merisisallani

Meri on tehnyt minusta sen ihmisen, joka olen. Jo elämäni ensimmäisenä kesänä isäni vei minut purjeveneellä merelle. Tervanhaju, suolaiset tyrskyt ja kalliorannat. Isä halusi näyttää minulle kaiken sen, mikä merellä on vetänyt seikkailijoita puoleensa. Tyyntä tai myrskyä, merellä mieli lepää aina.

Vuonna 1989 äitini perusti Fregatti Oy:n. Hänelle oli alusta asti tärkeää, että Fregatti on perheyritys, ja meille lapsille tarjottiin mahdollisuus lisätienestiin laivoillamme. Äiti ja pojat. Olisimme tehneet työtä ilman taskurahaakin. Meren läheisyys oli parasta mitä tiesimme.

​Tänään Fregatti, Helsingin Juhlalaivasto, kutsuu kannelleen kunniavieraita. Kaikkia, jotka haluavat kokea Helsingin suoraan mereltä. Järjestämme yritys- ja yksityistilaisuuksia tukikohdissamme ympäri vuoden, mutta joka kevät odotan sitä tunnetta, kun tuuli ensimmäisen kerran tarttuu purjeisiin. Kolmenkymmenen henkilön miehistöllämme, konttorista kannelle, on kaikilla sama palo kuin minulla. Toivon, että vieraanamme pääsette tuntemaan sen vapauden, jonka vain meri voi arjesta antaa. Toivon, että palvelumme vastaa jokaista vaatimustanne. Toivon, että kanssamme koette jotain, joka houkuttelee lähtemään merelle yhä uudestaan.

signature

Ville Wäänänen
Komentaja
Fregatti Oy